Löydä aktiivinen deitti, ja tapaa aktiivisia ystäviä ja sinkkuja. Treffi seuraa, Nettideitti.
Deittaile turvallisesti
Meille on tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi ja turvalliseksi Sportdatessa, mene - Sportdate.fi. Liittyäksesi Sportdateen sinun tulee olla 18-vuotias.
Tarkastamme kaikki profiilit ennen niiden julkaisemista varmistaaksemme, että julkaistavat tiedot vastaavat Sportdaten sivuja koskeville säännöille ja ohjeille.Sinun ei pitäisi saada loukkaavia tai ahdistelevia viestejä. Jos näin tapahtuu, ilmoita siitä ylläpitoomme.

Anonymiteetti ja turvallisuus
Ennen päätöstä tavata tosielämässä, jokainen Sportdaten käyttäjä voi valita pysyä nimettömänä tutustuessaan toisiin. Pysymällä nimettömänä, pitämällä yhteyttä Sportdaten kautta, sekä seuraamalla allaolevia suosituksiamme kasvatat mahdollisuuksiasi tavata oikeita ihmisiä.

Todellisen etu- ja sukunimesi, puhelinnumerosi tai muiden yhteystietojesi julkaiseminen profiilissasi, blogissa tai muualla sivustolla ei ole sallittua. Kotiosoitteen tai puhelinumeron ilmoittaminen tuntemattomalle ei ole suositeltavaa ennen kuin tunnet olevasi varma, että kyseessä on oikea henkilö. Jos seuraat ohjeitamme, ihmisten tapaaminen Sportdatessa on yhtä turvallista kuin tosielämässäkin.

Ensimmäinen tapaaminen Sportdaten ulkopuolella
- Valitse tapaamispaikaksi sinulle tuttu paikka aikaan, jolloin muut ihmiset ovat liikkeellä
- Kerro muille tapaamisestasi, missä tapaatte jne.
- Älä järjestä ensitapaamisia kotona
- Muista, että sinä itse voit päättää haluatko tavata tämän henkilön ja jos kyllä, niin missä - älä kiirehdi
- Jos deittisi tekee outoja ehdotuksia tai pyytää rahaa, harkitse kahdesti ennen kuin toimit
Suomi dating